Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neobični pjevački trio još neobičnijeg imena - Las Balkanieras prošetao je zagrebačkom špicom. Za sebe kažu da su žene koje bi svaki pravi muškarac trebao imati uza se. Zašto? Doznajte u prilogu IN magazina.


Zahvaljujući Danijeli Dvornik koja ih je zamijetila u Njemačkoj, te dovela na Splitski festival, tri zanimljive djevojke pod imenom Las Balkanieras jučer su okupirale zagrebačku špicu. Put Zagreba doveo ih je novi album koji bi svjetlo dana trebao vidjeti u listopadu.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Ovo sigurno konkurira za zaruke godine Slika nije dostupna Bračna ponuda na Jelačićevom trgu: Kristina, reci da!

Vrckave Balkanjerosice, od kojih je jedna Bosanka, druga Ruskinja, a treća Dalmatinka, dijelile su poljupce iznenađenim muškim prolaznicima. Bez imalo ustručavanja svoje ženske čari nudile su kao na pladnju, no muškarac za kojim njihova srdašca pate, korpulentni je Mladen Badovinac, frontmen splitskog
TBF-a. Cure su toliko očarane njime, da su ga i zaprosile pred našom kamerom.

Mladene, ukoliko nas gledaš, vjerujemo da ćeš se smilovati djevojkama. Mali privatni harem, zasigurno ti ne bi bio na odmet. Više u prilogu IN magazina!