Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Loša sezona za Morrisseya se nastavlja. Novi incident nakon kolapsa na bini od prije nekoliko tjedana.


Na koncertu u Liverpoolu u nedjelju na Morrisseya je doletjela plastična boca puna tekućine koja ga je pogodila ravno u glavu, kao što se vidi i na video. To se dogodilo u trenutku dok je pjevač s bendom izvodio tek drugu pjesmu. Incident je bio povod za još veći incident, jer se Morrissey okrenuo na petama, otišao s bine i time prekinuo koncert.

Vezani članci PR Doris Dragović: „Osjećam se počašćeno biti gošćom bana Jelačića“ Muškarac pokazuje što ima u hladnjaku, ilustracija Jeziv slučaj: Rođakinja muškarcu pozvala policiju, on ih odveo do zamrzivača i iz njega izvadio - ljudsku glavu

>> Morrissey se srušio na koncertu u Engleskoj

Prije toga je samo izjavio da on nije naviknuo na takav tretman. Ovo je već drugi peh koji mu se događa na ovogodišnjoj turneji. Prije nekoliko tjedana Morrissey je kolabirao na bini u gradu Swindonu. Tada se već nakon izvođenja prve pjesme ‘This Charming Man’ srušio na pod, nakon čega ga je medicinsko osiguranje s koncerta prebacilo u obližnju bolnicu, gdje se oporavio.

Britanski The Telegraph je tada kao razlog kolapsa naveo Morrisseyeve probleme s dišnim organima. Zbog oporavka je morao otkazati nekoliko nastupa.