Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U koncertnoj sdvorani Vatroslava Lisinskog slavio se popularni vječni bend prošlog stoljeća.


Bebek, Rahimovski, Tifa, Hanka Paldum, Massimo i brojni drugi samo su neka zvučna imena ex-Yu pop rock scene koja su zajedničkim koncertom zahvalila grupi Index na dugogodišnjem stvaralaštvu. U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog publiku su činili predstavnici svih generacija. Dokaz da su pjesme Indexa bezvremenske, hitovi koje zna i staro i mlado. Prijatelji Indexa koji su nastupali slažu se da su evergreeni iz 70-ih i 80-ih teško ponovljivi.

Vezani članci Slika nije dostupna Urban ganutljivo pratio spektakl u čast Indexa Slika nije dostupna Podijelili smo 2X2 ulaznice za 'Indexi i prijatelji – da sam ja netko'

>>Urban ganutljivo pratio spektakl u čast Indexa

'Još se da napraviti originalna kompozicija, al mislim da se radi o generacijskom tom nekom, da li ti se sviđa ovo sad ili ti se sviđa nešto što si bio mlađi. Mojoj kćeri koja ima 19 godina kada bude imala 30 će joj ovaj period bit romantičan', rekao je Massimo Savić.

Indexe mnogi smatraju najvećim bendom svoga vremena, iako je konkurencija bila žestoka. No, ne samo da su bili nenadmašni, već su mnogim kolegama na počecima karijera uvelike pomagali. Jedni od njih je grupa Teška industrija koje su, iako bez ijednog izdanog singla, na povratničkoj turneji Indexovci angažirali kao prateći band. Više u priloženom videu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju