Sinoć je zatvoreno zagrebačko okupljalište 'Krivi put'. Na posljednjem partyju se okupilo nekoliko tisuća posjetitelje, na posljednju 'čašicu razgovora' na omiljenom mjestu.


Izgleda da ne može proći niti jedna godina, a da se ne zatvori neko od zagrebačkih popularnih okupljališta za mlade, koja spadaju u ladicu 'alternativnih mjesta', koja odudaraju od većine mainstream okupljališta po sadržaju, glazbi, događanjima, ili kraće rečeno 'vibri'.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Gaf američke pošte - izdali marku s krivim Kipom slobode Slika nije dostupna VIDEO: Direktan sudar šlepera i automobila

Jučer je svoj zadnji dan, odnosno večer, odbrojalo okupljalište 'Krivi put'. Povodom zatvaranja održan je veliki party, na koji je došlo nekoliko tisuća posjetitelja, što je svakako i više nego što se moglo očekivati. Stoga mnogi nisu ni ušli u 'Krivi put' već su ostali u dvorištu ili prilaznoj ulici, gdje je druženje nastavljeno i nakon službenog fajrunta.

No iako je službeni naziv bio 'party', to se može protumačiti i kao krinka za neformalni prosvjed okupljenih koji su svojim prisustvom dali do znanja kako se ne slažu s odlukom određenih službenih organa da se prostor zatvori.

U istom prostoru je sličnu sudbinu, odnosno iseljenje doživio i prvi klub 'Močvara', koji je kasnije ponovno oživio u prostorima bivše tvornice Jedinstvo kraj savskog nasipa.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju