Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

48-godišnja Susan Boyle sretna je što si napokon može priuštiti neke stvari, pa je za početak odlučila izmijeniti izgled.


Zvijezda britanskog Supertalenta Susan Boyle, ili SuBo iz milja, napokon je priznala kako je koristila botoks: 'Uštrcala sam si botoks', rekla je 48-godišnja Susan. Naime, SuBo je smršavjela nekoliko kilograma, izbijelila zube, uštrcala botoks i nakupovala cijeli ormar nove odjeće kako bi u potpunosti izmijenila svoj vanjski izgled.

'Imam novu frizerku i otkrila sam botoks'

Vezani članci Natezanje odjeće - 5 Senzualnim natezanjem odjeće zagolicale maštu publike, svakako zavirite u galeriju Ukrali oko 150 komada čokolade Pao im je šećer? Dvojac ukrao više od 150 čokolada, usput uzeli tostere, odjeću i ogledala

'Nisam se promijenila iz ružnog pačeta u labudicu, ali ću se potruditi paziti na svoj izgled', rekla je za talijansko izdanje časopisa Grazia. 'Imam novu frizerku i otkrila sam botoks, kao što sam i izbijelila zube. Vlastitim dijetalnim režimom skinula sam i nekoliko kilograma. Sve to bilo je vrlo bitno. Nikada nisam imala priliku kupiti si skupe cipele ili prelijepe haljine ili čak posjećivati frizerke salone', nadodala je simpatična Susan koja je sretna i ponosna što napokon ima 'ormar poput pravih zvijezda'.

'Sada napokon imam ormar kakav želi. Prije sam uvijek morala reciklirati odjeću - na primjer, odjeća koju sam odjenula za prvi nastup na Supertalentu je prethodno bila namijenjena vjenčanju moga brata', objašnjava pjevačica koja je na pitanje bi li voljela imati dečka odgovorila:

'To bi bilo jako lijepo. Da budem iskrena, imala sam nekoliko ponuda, ali mi se nisu sviđali . Osim toga, u ovom trenutku sam prezaposlena. Dok se nešto neće ponovno dogoditi uživam u društvu mačke Pebbles koja i je u ovom trenutku najodaniji prijatelj'.

>> Lady Gaga i 50 Cent žele snimiti duet sa Susan Boyle