Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Konstantna medijska pozornost previše je za novopečenu zvijezdu Susan Boyle. Nakon što je svijet doznao za njezin bijesni ispad na člana žirija showa 'Britanija traži zvijezdu', Susan ozbiljno razmišlja da odustane do natjecanja. I to samo dva dana prije finala.


Status zvijezde i konstantna medijska pozornost dovela je Susan Boyle do potpunog sloma. Pritisak je bio prevelik za 48-godišnju kućanicu iz Škotske. Za slom joj je bilo dovoljno što je član žirija Britanskog talenta, Pierce Morgan, pohvalio njezinog 12-godišnjeg konkurenta Shaheena Jafargholija. Susan je poludjela i ispred hotela napravila skandal vičući i histerično plačući, a da bi je kasnije umirivala policija.

Vezani članci Lola Astanova Lola je pravi multitalent, istovremeno pokazala savršenu formu u dvije discipline Slika nije dostupna Catherine Zeta Jones želi glumiti Susan Boyle

'Rekli su mi da je sva u suzama. Jučer je željela napustiti show, spakirala je torbe, jer je došla do točke kada više nije mogla ići dalje zbog sve te medijske strke.', rekao je član žirija Pierce Morgan.

Zbog ispada Susan se ponovno našla u situaciji s početka- počelo je ruganje. Poslužila je i karikaturistima koji su je nazvali- Ramboyle., no u njezinu obranu je stao 12-godišnji Shaheen Jafargholi, koji joj trenutačno slovi za najvećeg konkurenta na showu.

'Ona je u istom hotelu gdje i ja. Srećem je svaki dan i ljubazna je prema meni. Doručkujemo zajedno i čuo sam je kako pjeva, nevjerojatna je.',rekao je Shaheen za Susan. Susan je oduvijek sanjala da bude zvijezda, no zasigurno nije očekivala da će tako brzo okusiti i gorku stranu slave.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju