Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski fan klub grupe U2 želi do kraja istjerati ideju rođenu prije nekoliko tjedana da se za zagrebački koncert slavnih Iraca organizira posebna koreografija. Njihovo priopćenje prenosimo u cjelosti...


"Željeli bismo obavijestiti sve one koji su uspjeli nabaviti kartu i koji budu nazočili U2 koncertu datuma 10.08.2009.(ponedjeljak), da se tijekom tog koncerta planira izvođenje koreografije kao izraz dobrodošlice bendu U2 u Hrvatsku u kojoj, da bi ona bila uspješno izvedena, morate i vi sudjelovati.

Vezani članci Slika nije dostupna U2 bojkotirao film 'Killing Bono'? Slika nije dostupna Indira ucijenila Petka da pleše za nju

Naime, ideja je da se napravi irska zastava preko cijelog stadiona tako da svatko sa sobom ponese po jedan balon. Odnosno, zamišljeno je da svi oni koji budu na zapadnoj tribini ponesu zeleni balon, oni koji budu išli na sjevernu i južnu tribinu te na travnjak ponesu bijeli balon a oni koji idu na istočnu tribinu ponesu narančasti balon.

Nešto prije nego bend izađe na stage napušite svoj balon (nemojte ga vezati) te ga držite u zraku za vrijeme prve pjesme koja će se izvoditi na koncertu, na kraju te pjesme jednostvano otpustite vaš balon u zrak da se ispuše i padne na tlo. Na taj će način tribine poprimiti boju irske zastave te će se postići zanimljivi prizor otpuštanja napuhanih balona u zrak.

Nadamo se da ćete sudjelovati u planiranoj koreografiji te tako omogućiti njeno uspješno izvođenje. Stoga nabavite vaš balon već sada!", stoji u priopćenju hrvatskog fan kluba grupe U2.

Više na www.u2croatia.net.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju