Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavni rokeri reizdaju 'Exile on Main Street' s 10 nikad objavljenih pjesama.


Legendarni Rolling Stonesi, koji su dugo odolijevali molbama raznih izdavačkih kuća i studija da objave snimljene, ali nikad do sada objavljene pjesme, na iduće će reizdanje albuma 'Exile on Main Street' iz 1972. uvrstiti 10 takvih pjesama, izvijestio je glasnogovornik grupe.

Vezani članci Slika nije dostupna Daft Punk, The Beatles i The Rolling Stones Slika nije dostupna Djevojka Ronniea Wooda se bavila eskort pratnjom

Originalne izvedbe pjesama nastalih 1972., po mišljenju mnogih poznavatelja rock-glazbe, među njihovim su najboljima. Snimljeni su u mračnome podrumu vile u Francuskoj koju je nekada koristio Gestapo.

Album će se moći kupiti u SAD-u 18. svibnja, a dan prije u trgovinama diljem svijeta. Istodobno će premijerno na televiziji BBC Worldwide biti prikazan i dokumentarni film 'Stones in Exile'. Album će izdati Vivendi's Universal Music Group.

Na ovome reizdanju albuma naći će se deset do sada neobjavljenih pjesama iz razdoblja od prije gotovo 40 godina, pronađenih tijekom pripreme ovog izdanja. Među njima će biti pjesme 'Plundered My Soul', 'Dancing In The Light', 'Following the River' i 'Pass The Wine'. Na albumu će se naći i nove verzije pjesama 'Soul Survivor' i 'Loving Cup'.

>> Rolling Stonesi kreću 2010. na svjetsku turneju

U prodaji će biti nekoliko verzija albuma 'Exile On Main Street'. Kupci i obožavatelji grupe moći će izabrati između izdanja s 18 pjesama, posebnog izdanja s još deset bonus pjesama te super-paketa, tj. izdanja s LP-pločom i 30-minutnim DVD-om s dokumentarnim filmom. (Hina)