Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pink, odnosno Alecia Beth Moore i profesionalni motociklist Carey Hart obnovili su ljubavnu vezu godinu dana nakon što su razveli.


'Trenutno smo par koji se zabavlja!', izjavio je Carey Hart za People. Motociklist je u braku s Pink bio od 7. siječnja 2006. do 19. veljače 2008. godine. Upoznali su se 2001. godine na X Gamesu u Philadelphiji, a zanimljivo je da je Harta pjevačica zaprosila  tijekom utrke velikim natpisom što  ga je zamalo stajao glave, jer mu je poremetio pozornost.

Vezani članci Pink i Carey Hart (Foto: Profimedia) Zaprosila ga je preko semafora usred utrke pa napisala najveće hitove zbog prekida, no danas su sretno zaljubljeni Brad Pitt Kviz: Znate li koje je pravo ime Brada Pitta ili da Gigi Hadid zapravo nije Gigi?

Karijera Pink je i dalje u usponu. Pored prošlogodišnjih rušenja rekorda posjećenosti na turnejama (pogotovo u Australiji), na tržištu je dobro prošao i njezin posljednji album 'Funhouse' u kojem se osvrnula na svoj samački život.

O samom rastanku prije godinu dana i Pink i Hart su se izjasnili kako rastanku dvije osobe koje se uzajamno jako cijene. Nema što, pokazalo se kao dobar recept za novi početak.