Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kultni zagrebački klub, nakon gotovo godinu dana izgnanstva, vraća se na dobro poznato mjesto uz Savu. Vodstvo Močvare konačno je postiglo dogovor s Gradom, te će u novi život krenuti će za manje od mjesec dana.


Potpisivanjem ugovora između kluba i Grada, što se dogodilo 18. ožujka, nakon 10 su godina napokon ispunjeni osnovni uvjeti za stabilan rad. Ugovor je sklopljen na rok od 5 godina i omogućava odvijanje kulturnih programa i potpuno funkcioniranje kluba s odgovarajućim sadržajima i cjelonoćnim radnim vremenom.

Vezani članci Daniel popović (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Burna prošlost došla na naplatu? Društvene mreže spriječile nastup Daniela Popovića Slika nije dostupna Rasprodan Trickyjev koncert u Močvari

U priopćenju koje je udruga URK odaslala novinarina, stoji da će cijena mjesečnog zakupa biti 12.100 kuna.

Od 21. svibnja, Močvara nakon dugačke stanke nastavlja sa svojim redovitim programom. Bit će koncerata, slušaonica, filmova, izložbi, književnih večeri, kazališta, tribina i drugih kulturnih događanja namijenjenih urbanoj publici. Program će biti objavljen uskoro na www.mochvara.hr.