Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koncertni promotori tvrde da je odgoda koncerata u londonskoj dvorani O2 potrebna zbog prezahtjevnih proba. Tako će turneja 'This Is It' umjesto 8. srpnja, početi 13. srpnja.


No, nije najveći problem u tome što je prvi koncert 'gurnut' pet dana kasnije, već je najviše prigovora među obožavateljima što će se ostala tri termina u srpnju nadoknaditi tek u ožujku 2010. godine. Koncert su rasprodani, stoga ne čudi da nezadovoljstvo raste, pogotovo stoga što su mnogi već rezervirali i avionske karte.

'Show je u međuvremenu narastao, zato je potrebno puno više vremena da se izradi scenografija, programiraju videoelementi i, najvažnije, da se koreografija uvježba do savršenstva', izjavio je Randy Philips, predsjednik koncertne agencije AEG Live, koji se usput ispričao svima razočaranim fanovima.

Vezani članci Michael Cohen, Donald Trump i Paul Manafort (Foto: AFP) Teški udarci za Trumpa: Bliski prijatelj optužio ga za isplaćivanje novca ženama u zamjenu za šutnju Donald Trump (Foto: AFP) Trump napao odvjetnika zbog snimke o isplati Playboyeve zečice: "Vaš dragi predsjednik nije učinio ništa loše"

Na pitanja je li odgoda turneje povezana s navodnim rakom kože i hitnom operacijom, kako to saznaje The Sun, Philips je kratko izjavio da je Jackson 'sasvim zdrav'.

Michael Jackson rezervirao je O2 Arenu u Londonu za pedeset koncerata, a do danas je prodao preko 750 tisuća ulaznica.