Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Madonnini odvjetnici su na ročištu u ponedjeljak pokušali poništiti na sudu zabranu usvajanja Mercy James iz sirotišta u Malaviju gdje se djevojčica nalazi od svog rođenja, odnosno od svoje smrti biološke majke.


Protekli tjedan bio je u znaku medijskog blaćenja pop zvijezde od strane Jamesa Kambewe, biološkog oca Mercy James, za kojeg kako za sada stvari stoje situacija na sudu nije nimalo povoljna. Iako Kambewa igra na kartu svojeg siromaštva i ljubavi prema djetetu, čini se kako neće uspjeti zadržati dijete u Malaviju.

>> Otac male Mercy: Madonna više voli novac od majčinstva!

Vezani članci Lourdes Leon Bikiniji su joj najdraži odjevni predmet, pisalo se o potezima kojima je zgrozila javnost, ali novim fotkama sve je iznenadila Slika nije dostupna Madonna na snijegu!

Inače problemi oko posvajanja su se i pojavili kad se James Kambewa pojavio na sceni u cijeloj priči. Otac male Mercy izjavio je kako se želi brinuti za svoje dijete i kako smatra da je Madonna previše kontroverzna osoba i da nije u stanju bit uzorna majka.

U ponedjeljak je na sudu svjedočio Peter Baneti, brat Mercyine pokojne četrnaestogodišnje majke. On je bez okolišanja Kambewu nazvao portunistom. 'Kako on sebe može prozivati ocem, kad protekle tri godine nije proveo uz svoju kćerku', izjavio je Baneti za Kambewu.

Mercy je inače drugo malavijsko dijete koje će najvjerojatnije usvojiti Madonna. 2006. godina postala je pomajka Davidu Bandi koji sada očekuje polusestru.