Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kraljica popa Madonna koja nakon razvoda nema sreće u ljubavi susrela se s bivšim suprugom Seanom Pennom i osjetila stare iskre. Je li moguće da je ponovno poželjela čovjeka koji ju je tukao bejzbol palicom?


Na partyju koji Vanity Fair organizira svake godine nakon dodjele Oscara zvijezde su uživale u potocima pjenušca i glamuru. Baš na tom mjestu susreli su se bivši supružnici Madonna i Sean Penn.

Vezani članci Jenny Shimizu (Foto: Getty) Za njom je ludovala Angelina, Madonna joj plaćala letove zbog seksa, a ona danas voli samo jednu Slika nije dostupna Scarlett demantirala vezu sa Seanom Pennom

Madonna se pojavila u pratnji svog trenutačnog dečka, mladog Jesusa Luza, dok je Penn privlačio pažnju zbog zlatnog kipića koji je osvojio za ulogu u filmu Milk.

Umjesto ljubazne zahvale Penn se nasmijao te pogledao Madonninu pratnju i rekao: 'Hvala. Ovo ti je nova igračka?'

Dobitnicima treba čestitati pa je Madonna svoje iskrene čestitke izrazila bivšem suprugu koji ih je prihvatio na sebi svojstven način. Umjesto ljubazne zahvale Penn se nasmijao te pogledao njezinu pratnju i rekao: 'Hvala. Ovo ti je nova igračka?'

Iako je njemu to možda bila samo šala tom rečenicom javno je ponizio svoju bivšu suprugu i podsjetio ju na četiri godine braka u kojima je trpjela vrijeđanje i zlostavljanje zbog Pennove ovisnosti o alkoholu.

>> Neobična priča o Madonni Ciccone

Ipak, Madonna još i danas tvrdi kako je on muškarac s kojim je najviše uživala u seksu. Njihovo vođenje ljubavi je trajalo satima, a Sean Penn ju je obožavao na gotovo opsesivan način.

Nedovršena priča između njih dvoje izgleda još uvijek traje, a mnogi su ponovo osjetili iskre strasti među starim ljubavnicima. Hoće li Penn koji je oduvijek govorio kako su osuđeni da vole jedno drugo zauvijek začiniti Madonnin život nakon mučnog razvoda i niza površnih veza?