Dok je bila najmršavija u ljeto 2009. izgledala je sretnije no ikada. No, u dokumentarcu na Channel 4 otkrila je da je u to vrijeme imala bulimiju.


'Postojalo je razdoblje... kada sam imala poremećaj prehrane. Povraćala sam poslije svakog obroka', otkrila je pjevačica u dokumentarcu 'Lily Allen: Riches To Rags', koji je snimljen dok je lansirala modni dućan 'Lucy In Disguise' sa sestrom Sarah.

Vezani članci Slika nije dostupna Lily Allen na traktoru na pozivnici za vjenčanje Slika nije dostupna 'Ti si p***a, izostavi me iz svojih usr***h kolumni!'

'To nije nešto na što sam ponosna. Ali, kažem vam mnogo mi je ljudi prilazilo i govorilo da izgledam sjajno. I bila sam na naslovnici svakog časopisa na kojoj je stajalo Lily je predivna, pogledajte kako je smršavila. Mislila sam da izgledam dobro. Bilo je sjajno kupovati odjeću i izlaziti iz dućana s izgledom od milijun dolara, ali kad ste žrtva komplimenata želite još. No, nisam bila sretna', izjavila je Lily.

'Moja ideja pakla bi bila biti zvijezda i za 25 godina. Ne bih željela biti kao Madonna, pogledajte je, ona je luda. Bez uvrede, ali to me ne fura. Želim se udati i imati djecu, i raditi sendviče bez korica', iskreno je priznala.

>> Lily Allen želi novogodišnjim vjenčanjem ublažiti gubitak djeteta

>> Lily Allen izgubila dijete u šestom mjesecu trudnoće