Dok je bila najmršavija u ljeto 2009. izgledala je sretnije no ikada. No, u dokumentarcu na Channel 4 otkrila je da je u to vrijeme imala bulimiju.


'Postojalo je razdoblje... kada sam imala poremećaj prehrane. Povraćala sam poslije svakog obroka', otkrila je pjevačica u dokumentarcu 'Lily Allen: Riches To Rags', koji je snimljen dok je lansirala modni dućan 'Lucy In Disguise' sa sestrom Sarah.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ti si p***a, izostavi me iz svojih usr***h kolumni!' Slika nije dostupna Lily Allen završila u bolnici zbog sepse

'To nije nešto na što sam ponosna. Ali, kažem vam mnogo mi je ljudi prilazilo i govorilo da izgledam sjajno. I bila sam na naslovnici svakog časopisa na kojoj je stajalo Lily je predivna, pogledajte kako je smršavila. Mislila sam da izgledam dobro. Bilo je sjajno kupovati odjeću i izlaziti iz dućana s izgledom od milijun dolara, ali kad ste žrtva komplimenata želite još. No, nisam bila sretna', izjavila je Lily.

'Moja ideja pakla bi bila biti zvijezda i za 25 godina. Ne bih željela biti kao Madonna, pogledajte je, ona je luda. Bez uvrede, ali to me ne fura. Želim se udati i imati djecu, i raditi sendviče bez korica', iskreno je priznala.

>> Lily Allen želi novogodišnjim vjenčanjem ublažiti gubitak djeteta

>> Lily Allen izgubila dijete u šestom mjesecu trudnoće