Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

25-godišnja pjevačica je bila u šestom mjesecu trudnoće, no bebi nije bilo spasa. Lily Allen je opet imala spontani pobačaj i drugi put u životu proživljava istu bol i gubitak.


Britanska pop zvijezda Lily Allen izgubila je dijete u spontanom pobačaju koje je čekala sa svojim dečkom Samom Cooperom.

Vezani članci Ispovijest Poljakinje koja je pobacila unatoč zabrani - 1 Ispovijest žene koja se morala izboriti za pobačaj jer je on zakonom zabranjen: "Ne bih imala ništa, rodila bih mrtvo dijete, a bol bi bila tisuću puta veća“ Slika nije dostupna Pjevačica Lily Allen izgubila bebu

Da situacija ima još tužniju konotaciju od navedene, govori činjenica da ovo nije prvi spontani pobačaj u životu pjevačice. Naime, 2008. godine Lily je izgubila dijete koje je trebala dobiti sa zvijezdom Chemical Brothersa, Edom Simonsom.

'Par traži da se u ovakvim teškim trenucima poštuje njihova privatnost i više neće biti komentara na ovaj tužni događaj', prenosi RadarOnline riječi glasnogovornika od Allen.

>> Lily Allen napušta pjevačku karijeru zbog trudnoće

Inače, Liliy je u vezi sa Samom od prošle godine i planirala se potpuno posvetiti svom djetetu, ali je nažalost tragedija bila brža od planova. Sa srećom je par objavio da čekaju prinovu tijekom ovog ljeta, ali Lily je sudbina kaznila tako da već drugi put u životu proživljava ovu tragediju. Nadamo se i zadnji.