Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Političari su navodno razgrabili ulaznice za koncert Lepe Brene 13. lipnja u zagrebačkoj Areni. Folk zvijezda bivše Jugoslavije čiji sjaj još ne tamni je Novoj TV otvorila je vrata svog raskošnog obiteljskog imanja u elitnom beogradskom naselju Bežaniska kosa. Pjevačica koja sen odlično nosi sa svojim godinama, u eksluzivnom intervju otvoreno progovorila o tome kako se devedesetih našla u Brčkom u vojnoj uniformi, ali i otkrila tajnu svog seksepila, te s kojim bi hrvatskim estradnim zvijezdama snimila duet.


Lepa Brena pristala je otvoriti vrata svog raskošnog obiteljskog imanja u elitnom beogradskom naselju Bežaniska kos, a Dorijan Elezović je iz folk dive uspio izvući neke stvarno zanimljive informacije. Brena je odmah na početku priznala da su zagorski štrukli njezina droga, a dotaknula se i sporne fotografije na kojoj pozira u srpskoj vojnoj odori.

>> 'Lepa Breno, odustani od koncerta u Zagrebu!'

Vezani članci Princeza Diana Promjene na BBC-ju nakon otkrića vezanog za intervju s princezom Dianom: ''Ništa ne poduzeti više nije opcija'' Sanja Jurišić Sanja Jurišić opisala kako izgleda rad u dopisništvu: "Jedan dan pratiš premijera, drugi dan trčiš za ovcama u Lici"

Pogledajte ekskluzivni video intervju i doznajte da li je Brena tašta, koji je recept njezinog seksepila, kako je skinula 20 kilograma, da li voli kuhati i s kojim hrvatskim glazbenicima bi voljela snimiti duet, između ostalog.