Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Latino diva Jennifer Lopez potaknuta možda Olimpijskim igrama punom parom trenira. Nakon što je na svijet donijela blizance Emmu i Maxa, Jennifer je odlučila vratiti dobru liniju napornim treninzima za triatlon.


Osim što se želi riješiti kilograma nakupljenih tijekom trudnoće, pjevačica se usput priprema i za humanitarni triatlon u New Yorku. 

Vezani članci Slika nije dostupna Optužili Lopez: 'Družila se s najvećim svjetskim razbojnicima' Slika nije dostupna Mama nije bila sretna: 'Ponašala se kao napaljena tinejdžerica!'

Triatlon je Jennifer vidjela na TV-u i odmah odlučila sudjelovati u prikupljanju novca za dječju bolnicu u Los Angelesu. Ovo atletsko natjecanje, koje podrazumijeva plivanje, biciklizam i trčanje, veliki je izazov za popularnu latino pjevačicu poznatu po zamamnoj stražnjici.

Jennifer od disciplina koje trenira najviše brine plivanje, ali je spremna i to odraditi za što bolji rezultat na humanitarnoj akciji. 

Najpoznatija svijetska guza čini se i dalje ostaje u središtu pozornosti. Dok se tabloidi bave stražnjicom ove multitalentirane zvijezde, ona priznaje da je trenutačno najviše veseli druženje s djecom koja su je inspirirala i za novi album na kojem su radili najpoznatiji R n' B producenti. 

S djecom provodi po cijele dane te ističe da joj je ovo najljepše razdoblje u životu. Čak i vježba u vlastitoj teretani na svom imanju kako bi što manje vremena bila odvojena od šestomjesečnih blizanaca.