Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovo je uspješan tjedan za Jennifer Lopez: em što će se premijerno s današnjim danom početi emitirati reality show Američki idol u kojem pjevačica žirira, em je Jenny lansirala novi singl.


Na žalost, pjesma 'On the floor' teško da je remek djelo, prema mišljenju glazbenog kritičara Tima Stacka, koji ističe da su bolji njeni raniji pokušaji povratka na scenu s pjesmama 'Loubotins' i 'Fresh Out the Oven'.

Vezani članci Slika nije dostupna Mama nije bila sretna: 'Ponašala se kao napaljena tinejdžerica!' Slika nije dostupna Emotivna Jennifer suzprezala suze: 'Hvala što ste dio mog puta!'

S podugačkim uvodom rappera Pitbulla, Lopez pokušava dokazati da još uvijek može stvoriti vruću stvar, ali ne uspjevao joj kao u 'Waiting for Tonight. Prije je to čekanje da stvar postane dobra, smatra Stack.

Stack je između ostalog za Music-mix napisao da ne može provariti činjenicu da četrdesetogodišnja žena tulumari na Ibizi. A kao žalosnu konstataciju istiće da bi se vjerojatno, da pjesmu čuje u gay baru, s njome oduševio.

>> Marc Anthony utajio milijune dolara