Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hit s njujorškog Broadwaya - mjuzikl prema filmskom hitu iz 80-ih – 'Footloose', od četvrtka će svojim zaraznim ritmom zavladati Zagrebom.


Za potrebe mjuzikla obnovljena je i nekad zapuštena dvorana kina Studentskog centra, gdje će se megahit 80-ih, prodan u više od 15 milijuna primjeraka, i izvoditi. Broadwayski mjuzikl će od četvrtka svojim zaraznim ritmom zavladati Zagrebom.

Vezani članci Slika nije dostupna Nije pomoglo ni slavno ime - Propao nakon 3 mjeseca! Slika nije dostupna 'Presretna sam večeras. Vidim se i dalje u glumi!'

Vesela družina profesionalnih plesača ispričat će, točnije otplesati priču 'Footloosea' - Ren mora odseliti u uspavan gradić gdje je zabranjen ples tako da maturanti ne mogu organizirati svoju maturalnu zabavu.

'Ja sam Nikola Milat, a glumim Rena McCormacka, mladog momka koji iz velikog grada dolazi u malo mjesto gdje pokušava svojom energijom i željom za promjenama riješit mnoge probleme', rekao nam je Nikola, koji je zbog uloge je ostavio odvjetnički posao.

Buntovna kći Ariel, koju glumi Mateja Majerle će se na sve načine boriti protiv oca svećenika koji ipak na kraju popusti, a zaraznom ritmu nije odolio ni Mario Valentić. Više u prilogu IZ DNEVNIKA!