Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječji zbor 'Čarobni zvuci'

Stiže mjuzikl 'Ledeno kraljevstvo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječji zbor "Čarobni zvuci" nije samo obični zbor. Kod njih se oduvijek osim pjevanja i plesalo, igralo, družilo i zabavljalo. Kada su shvatili koliki je njihov potencijal, odlučili su napraviti nešto novo.

Osnovali su "Mjuzikl grupu" i počeli raditi mjuzikle. Pa su dosad tako uprizorili, otpjevali i otplesali “Briljantin”, pa zatim mjuzikl “Frosty” te iznimno popularan “Kralj lavova”, nadahnut istoimenim Disneyevim dugometražnim animiranim filmom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u školi Djeca se otrovala gumenim bombonima: Šokantna je pozadina incidenta Ilustracija Šok u Susjedstvu Snimka oralnog seksa učenika šestog razreda zaista postoji: Policija ispituje sve okolnosti

Marina Pletikosa, glazbena voditeljica zbora “Čarobni zvuci” s oduševljenjem najavljuje i novi mjuzikl, koji će također očarati srca djece koja ga budu gledala. Jer se ponovo radi o mjuzikl preradi svjetski poznatog crtića.

'Kad smo došli na ideju napraviti mjuzikl "Ledeno kraljevstvo", mnogi su bili oduševljeni tom idejom. A pogotovo prof. Marko Majstorović, profesor glazbene kulture u zagrebačkoj OŠ Stenjevec. Odlučili smo pokrenuti novo prijateljstvo i napravili audiciju za naš mjuzikl među djecom škole. Odaziv je bio nevjerovatan. Između 70-tak kandidata odabrali smo najbolje pjevače, glumce i plesače te ih uvrstili u postavu mjuzikla. Iza nas je pet mjeseci rada i truda, ali i druženja, pjesme i veselja. Uzbuđenje raste i jedva čekamo premijeru promatrajući kako se finalizira naša predstava. Prepoznali su nas prijatelji iz Centra za kulturu i obrazovanje Stenjevec i gđa Tea Bilić te nam velikodušno ustupili dvoranu za probe i predstave. Zbog toga smo im izrazito zahvalni!', izjavila je Marina.

Kao gosti mjuzikla, nastupiti će prijatelji zbora iz plesnog kluba "Step by step" sa osebujnom koreografijom.

Za sada su dogovorene tri izvedbe mjuzikla “Ledeno kraljevstvo”. Premijera u subotu, 23. svibna u 19 sati, te dan kasnije, u nedjelju, 24. svibnja u 11 sati, obje u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice). Dok će 31. svibnja zbor sa gostima mjuzikl izvesti u Jastrebarskom, u kino dvorani s početkom u 18 sati.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene