Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je u samo nekoliko sati rasprodano svih 63 tisuće ulaznica, počeli su pregovori za održavanje drugog koncerta u Zagrebu. Lupe, menadžement U2, Live Nation i Grad Zagreb dogovaraju se za drugi koncertni nastup. Čeka se još odgovor benda.


Prema posljednjim informacijama, Grad Zagreb pristao je na održavanje drugog koncertnog nastupa grupe U2 i još se čeka odgovor benda koji bi trebao stići najkasnije do kraja vikenda, a moguće je i do subote navečer.

Vezani članci Still Corners Optimizam je u zraku, koncerti se polako vraćaju u grad: Britanska glazbena fantazija na jesen stiže u Zagreb! Slika nije dostupna Eagles of Death Metal nakon mjesec dana na sceni

Nakon što su u samo nekoliko sati rasprodane sve ulaznice za koncert irske grupe, promptno su počeli pregovori između Lupe, menadžmenta U2-a, Live Nationa i Grada Zagreba.

- Podupiremo gostovanje Bona Voxa i grupe U2 svom gradskom logistikom. Želja nam je, a već sada na tome ozbiljno radimo, da se u Zagrebu održi i drugi koncert U2 - piše u priopćenju gradonačelnika Bandića.

Ukoliko odgovor bude potvrdan, u ponedjeljak će biti poznat datum održavanja koncerta, a ulaznice će biti puštene u prodaju već u ponedjeljak.