Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

19. ožujka će u zagrebačkom klubu Boogaloo nastupiti Eagles Of Death Metal, što će bitt drugi posjet ove kultne grupe hrvatskoj metropoli. Obzirom da je EODM bio odlično prihvaćen na prvom gostovanju, frontmen Jesse Hughes se ovog puta posebno želi odužiti vjernoj publici.


Prema ekskluzivnoj želji Eagles Of Death Metala organizirat će se mini-akustična svirka u zagrebačkom Aquarius CD shopu u Varšavskoj 13. Unplugged performance će se održati, na dan koncerta, 19. ožujka, oko 15 sati. Na taj će način Eagles of Death Metal dodatno zagrijati atmosferu uoči nastupa u klubu Boogaloo, a njihovi obožavatelji i obožavateljice, će imati priliku momke vidjeti i čuti izbliza te dobiti autograme na aktualni album 'Heart On'.

Vezani članci Maska, ilustracija U Barceloni održan koncert za 5000 ljudi: U cijenu ulaznice uključeno testiranje na koronavirus i zaštitna maska Still Corners Optimizam je u zraku, koncerti se polako vraćaju u grad: Britanska glazbena fantazija na jesen stiže u Zagreb!

Jedna od trenutačno najvrućijih svjetskih rock atrakcija time pokazuje kako misli na svoju publiku i kako ne želi uživati u statusu nedodirljivosti.