Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A Rihanna bi da joj može prići bliže

Chrisa Browna očekuje 180 dana teškog rada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kazna Chrisu Brownu je odgođena, odluka je sutkinje Patricije Schnegg suda u Los Angelesu, gdje je pjevaču u srijedu trebala biti izrečena ista.

Sutkinja Patricia Schnegg želi se osigurati da se R&B zvijezda ne izvuče s nekim laganim poslom korisnim za zajednicu, već da čisti ulicu, ili da se nekim teškim poslom iskupi za premlaćivanje Rihanne.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučajno ili namjerno Rihanna i Chris Brown zajedno na utakmici?! Slika nije dostupna Ljepotica i zvijer Je li moguće da su Rihanna i Chris i dalje u vezi?

‘Inače ne favoriziram dobrotvorni rad, ali kad je već tako, želim da optuženi skuplja smeće, ili uklanja grafite.’ izjavila je sutkinja i već najavila da Browna umjesto zatvora očekuje pet godina uvjetne, 180 dana teškog rada i 52 tjedna odlaska u savjetovalište za obiteljsko nasilje. Pjevač će kaznu odslužiti u američkoj državi Virginiji, gdje iima prijevljen boravak. Izricanje Kazne se odgađa do 27. kolovoza isključivo zbog toga što sutkinja Schnegg želi na uvid dobiti dokumentaciju države Virginije sa specifikacijama posliova za obavljanja društveno korisnog rada kako bi Brown bio primjereno kažnjen.

‘Yeah.’ Bio je jedino što je izustio Chris Brown kad ga se pitalo slaže li se sa sudskom odlukom o odgodi izricanja kazne.

Na saslušanju je bio i Rihannin odvjetnik Donald Etra koji je od suda došao zatražiti ukidanje sudske zabrane prilaska Browna pjevačici na udaljenost manju od 45 metara, no nije uspio. ‘Nadali smo se da će sve biti gotovo danas. Sad moramo čekati do 27. kolovoza.’ Izjavio je Etra i dodao kako se Rihanna osjeća odlično.

>> Rihanna i Chris Brown opet zajedno!

Po posljednjim saznanjima Brown i Rihanna se potajno sastaju. Ako budu uhvaćeni ili fotografirani zajedno, Browna očekuje kazna zbog kršenja sudske zabrane. Stoga je zahtjev Rihanninog odvjetnika za ukidanjem sigurnosnog razmaka još jedan dokaz da je par zajedno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene