Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši dečko pjevačice Britney Spears, Adnan Ghalib, pod istragom je zbog pokušaja ubojstva, jer je navodno htio pregaziti službenu osobu svojim automobilom ovaj ponedjeljak u Los Angelesu, kad mu je dotična osoba htjela uručiti poziv za sud, prenosi People.


Sudski dostavljač navodno je završio na haubi automobila Adnana Ghaliba, i potom pao kad je ovaj dao gas i nastavio voziti kako bi što brže otišao. Dostavljač je preživio sa vidljivim masnicama i ogrebotinama po cijelom tijelu.

Vezani članci Slika nije dostupna Adnana su izboli jer je planirao objaviti seks video s Britney? Slika nije dostupna Britney Adnanu bacila iPhone u bazen radi tuđih ljubavnih poruka

Također je zanimljiva tužba koja je podignuta protiv Adnana nakon incidenta. U njoj se nalazi kako je Adnan Ghalib napao službenu osobu smrtonosnim oružjem.

'Adnan Ghalib nije uhićen iz razloga što još ne postoji dovoljno dokaza kojim bi se potvrdile točke tužbe, te se još mora čuti i njegova strana priče, a nismo ga uspjeli još kontaktirati', izjavio je glasnogovornik Los Angeleske policije.

Razlog dolaska sudskog poziva je bila tužba koja je podignuta 30. siječnja ove godine u kojoj se tvrdi kako su Ghalib i bivši menadžer Britney Spears, Sam Lutfi, maltretirali pjevačicu, a tužbu je osobno podnio Britneyin otac, Jamie Spears.

A samo dan nakon podizanja tužbe dignute protiv njega, Lutfi je odlučio uzvratiti udarac te također digao tužbu, i to protiv cijele obitelji Spears zbog kletve i kaljanja njegovog imena.