Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac Woody Harrelson nominiran je za Oscara u kategoriji sporedni glumac za ulogu američkog vojnika Tonyja Stonea u filmu Orena Movermana 'The Messenger'.


U istoj kategoriji za zlatni kipić bore se i Matt Damon, Christopher Plummer, Stanley Tucci i Christoph Waltz. Biti nominiran za Oscara Woody smatra 'nevjerojatnim te počašćenim'.

Vezani članci Slika nije dostupna Sudaranje stražnjicama na Oskarovskom ručku Slika nije dostupna 'U Hrvatskoj su me skoro ubili opaki kur*** sinovi!'

'To je vrlo moćan film koji govori o ratu. Mislim da je važan, jer mnogi od nas ne razmišljaju o posljedicama rata, zbog čega mislim da je i napisan scenarij. Snimao sam i jedan super film 'Defendor' koji uskoro dolazi u kina i mislim da je divan', rekao je Woody koji se boji da će se na ovogodišnjoj, 82. dodjeli filmskih nagrada Oscar povijest ponoviti.

Naime, 1997. godine izgubio je Oscara za sporednu ulogu u filmu 'The People vs. Larry Flynt' kojeg je odnio Geoffrey Rush, stoga sada strepi kako bi mu se to ponovno moglo dogoditi.

Trči od crvenog tepih k'o vrag od tamjana

'1997. godine sam stvarno želio pobijediti, pogotovo jer sam izgubio i Zlatni globus za sporednu ulogu. Dok sam došao do Oscara već sam znao kako stoje stvari, kao sada. Ima puno sličnosti. Tada je bio još jedan strani glumac pod imenom Geoffrey Rush koji je pobjeđivao na svim dodjelama. To je dobro, jer se ne moram previše zamarati da ću osvojiti kipić. Samo ću se dobro provesti', rekao je Woody koji će ponovno pokušati izbjeći crveni tepih:

'Prošli put sam doslovno, čim sam izašao iz automobila, krenuo ravno u dvoranu bez da sam se zaustavljao na crvenom tepihu. Nisam dao niti jedan intervju, niti jednu izjavu. To je za živčani slom'.

Woody Harrelson je 1997. godine prvi put bio nominiran za Oscara, ali ga nije dobio. Sada predviđa kako će se povijest ponoviti, jer je australski glumac Christoph Waltz za ulogu u filmu 'Inglorious Basterds' osvojio Zlatnog globusa, Screen Actors Guild i Critics Choice awards.