Upoznajte se s još troje talentiranih kandidata koji se bore za naslov Supertalenta 2010.


Lana Ćebo

Vezani članci Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 4 Dirnula životnom pričom i talentom, a sada prikuplja novac za obnovu Zagreba: "To mi puno znači" Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Vijeće za elektroničke medije odlučilo: "Nastup 'golog slikara' nije povrijedio zakon o zaštiti maloljetnika"

Ova se 15-ogodišnjakinja iz Splita predstavila vlastitom pjesmom prateći se na klaviru. Pjesmu je posvetila svojoj pokojnoj majci. Tako je na audiciji za Supertalent pokazala dva talenta. Žiri je njenom izvedbom bio oduševljen jer je na pozornicu donijela nešto do tada neviđeno. Klavir svira već pet godina, a nastupa i u vokalnoj skupini 'Music talents'.

Lana pohađa prvi razred srednje škole, najradije izvodi glazbu s dušom i srcem, a najveća su joj podrška dva starija brata. Pjesme je počela pisati početkom prošle školske godine, a njen je dar nasreću prepoznala profesorica hrvatskog. Glazbeni joj je uzor također pijanistica i kantautorica Alicia Keys. Osim u pjevanju uživa i u odbojci.

Kristina Krušelj i OGI bend

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

Ovaj je bend imao čast sudjelovati u rođendanskom iznenađenju Nini Badrić i otpjevati joj 'Sretan rođendan', ali u daljnji krug natjecanja prošli su ipak zbog izvrsne izvedbe pjesme 'Let it Rain' Amande Marshall. Frontmenica benda Kristina Krušelj nastupala je u patnji gitarske sekcije OGI – ja (Organizacija glazbenih izvođača) iz Osijeka. Kaže kako je prije propjevala nego progovorila, s pet godina pjevala je u zboru Zumbići, a sedam godina bila je vokalni solist u KUD-u Beli Manastir, a 2006. pobijedila je na amaterskom festivalu u Karancu.

Plesno-vokalna skupina Fame

'Little prayer' i 'Thin' Arethe Franklin pjesme su kojima se predstavila plesno vokalna skupina Fame iz Rijeke. Osam članove ove, po svemu, osebujne skupine su prijatelji koji su se okupili iz potrebe da jednostavno rade nešto kreativno. Iako djeluju tek nekoliko mjeseci u kratkom su vremenu osmislili raskošne kostime i nastup kojim su oduševili Riječku publiku. Tamnoputa barska pjevačica, tri prateća vokala i četiri plesača u frakovima uz vrlo moćan glas 'frontmanice' garantirali su pravi kazališni prizor.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju