Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Negdašnja filmska zvijezda Brigitte Bardot prijeti tužbom konzervativnom zastupniku koji tvrdi u svojoj knjizi da je spavao s njom dok su bili mladi.


Nakon dva javna demantija, 75-godišnja Bardot je rekla da će tužiti Patricka Balkanyja ako ponovi svoju tvrdnju da ju je odveo u krevet kada je imao 18 godina. 'Ja znam s kime sam spavala, a zasigurno nisam s velikim glupim lažljivcem', kazala je Bardot.

Vezani članci AstraZeneca Europska unija mogla bi tužiti AstraZenecu - pogledajte koliko su doza cjepiva obećali, a koliko isporučili Nataša Janjić Nataša Janjić podijelila prvu fotografiju na Instagramu nakon najavljene tužbe protiv nje, objavila i znakovite riječi

U svojoj autobiografiji nazvanoj 'Un autre verite' Balkany je napisao da je proveo noć s Bardot u Deauvilleu. Bardot mu je navodno kazala da ne može spavati s nekim ako nije u njega zaljubljena. Balkany je napisao da je tada pomislio 'koja šteta', ali da mu je deset minuta kasnije šapnula da se ona može zaljubiti tri puta dnevno.

Zastupnik, koji je također i gradonačelnik pariškog predgrađa Levallois-Perreta i blizak je s predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem, ponovio je tu priču u dvije televizijske emisije, a Bardot je oba puta demantirala tu priču. 'Idući put idem na sud!', kazala je Bardot. (Hina)