Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac je to izjavio na NBC-ju, iako nije bio prisutan kad je Heath umirao, nije se s njim čuo mjesecima, niti je ponudio bilo kakav drugi dokaz svojoj tvrdnji.


Jednostavno rečeno, sve što Mel Gibson ima jest osjećaj. 'Nisam znao što se događa s njim, ali ne vjerujem da je to bio nesretan slučaj. Možda sam ga mogao nazvati. Kad vidim da će se negdje dogoditi tragedija, imam osjećaj da nešto moram poduzeti', rekao je Gibson, koji je s Heathom Ledgerom glumio u filmu 'Patriot'.

Glumački superstar, koji u posljednje vrijeme ima problema s alkoholom i židovskom zajednicom, objasnio je i zašto je priskočio u pomoć Britney Spears, koja je lani proživljavala životni brodolom. 'Gledao sam njezinu dramu na televiziji i shvatio sa da je ona fino dijete. Htio sam doprijeti do Britney, jer znam kako je teško mladim ljudima u industriji zabave. Nazvao sam je i sad je dobro', izjavio je proslavljeni čovjekoljubac Mel Gibson.

Vezani članci Slika nije dostupna Što se s njim dogodilo? Slika nije dostupna Opet u središtu skandala: Mel Gibson šokirao javnost!