Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sapunica Gibson-Grigorieva uskoro bi mogla dobiti završni scenarij i to u sudskim prostorima, a zadnju riječ u slučaju sudac bi trebao dati još ovaj mjesec.


Iako je na suđenju bilo više obrata koji su sve više diskreditirale Oksanu Gregorijevu, Mel Gibson je ipak onaj koji čeka presudu što bi ga mogla lišiti slobode, ali i skrbništva. Karijera već plaća svoju cijenu i sada ostaje pitanje kome će biti naklonjen zakon i pravda u ovom slučaju budući da svatko i dalje drži svoju stranu priče.

Vezani članci Slika nije dostupna Melu prekipjelo: traži puno skrbništvo nad kćeri s Oksanom Slika nije dostupna FOTO: Oksanini razbijeni zubi nakon Melovog nasrtaja

Za obiteljsko nasilje koje je navodno rezultiralo fotografijama polomljenih zuba koje je Oksana priložila u sudskom procesu, Mel bi mogao dobiti i do četiri godine zatvora, a po slovu zakona, kazna se može umanjiti ukoliko se postupak definira kao prekršajno, a ne krivično djelo.

>> Oksana pod prisegom: Mel me tukao za vrijeme seksa!

Odvjetnik Mela Gibsona, Blair Berk, sastao se u Los Angelesu sa tužiteljima. 'Blair je svjestan da tužilaštvo ima jak slučaj', rekao je izvor za The Sun. Svejedno, konačni ishod se još uvijek može samo pretpostavljati, a sudska odluka će ipak dati pečat jednom od najskandaloznijih suđenja u zadnje vrijeme.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju