Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

No ne brinite se, riječ je tek o novoj ulozi u predstavi, u sklopu međunarodnog festivala novog kazališta 'Eurokaz'.


'Ja sam se isto zabrinula, dobro, kaj ću ja sad trebati smršaviti ili kaj? Zapravo ne, nego ćemo samo pokušati prikazati to sve. To nije hiperrealizam da je film i da sad ja proživljavam to i da sam ja žena koja zbilja ima anoreksiju . To je samo jedan segment, jer u kazalištu puno toga možeš fejkat.', rekla je glumica Leona Paraminski za IN magazin.

Vezani članci Slika nije dostupna Dilema Leone Paraminski: Autodestrukcija ili novi život? Slika nije dostupna Leona Paraminski opet ljubi i spremna je na udaju!

Iako sama kaže da za anoreksičarku izgleda prezdravo, ne pada joj na pamet da zbog potrebe uloge prestane papati. 'Jednostavno sama sa sobom ću probati proći malo tog procesa, da li ću ja sada pritom izgubiti kilu ili dve , kaj ja znam možda i hoću. Uostalom , i aparatić mi je sad dobar jer me sprečava da jedem sve kaj hoću jesti i kad hoću.', kaže Leona.

Izgubiti koji kilogram za Leonu je pravi uspjeh. Povremeno pretjerano uživanje u hrani, priznaje, jedini joj je porok. 'Dosta neuredno se hranim, jedem svašta, jedem što mi dolazi pod ruku, jer sam često vani, i ne stignem si kuhati. Kada si kuham, onda volim i dobru šniclu i meso i tjesteninu, tak sam više tip- ko pravi lučki radnik, da se dobro najedem.', zaključila je Leona.

Posjetite IN magazin!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju