Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Animirani film 'Ona koja mjeri' autora Veljka Popovića osvojio je nagradu za najbolji animirani film na Aspen Shortsfestu, održanu u početku travnja u Aspenu u SAD-u, izvijestio je distributer Bonobostudio.


Aspen Shortsfest smatra se jednim od najuglednijih sjevernoameričkih festivala kratkog filma, a filmovi nagrađeni u četirima festivalskim kategorijama automatski mogu biti kvalificirani za nagradu Oscar. Ove godine je u konkurenciji festivala u Aspenu prikazano oko 60 filmova iz više od 20 zemalja, navodi se u priopćenju.

Vezani članci Na granici (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) "Na granici" Nove TV dobila Storyjevu nagradu za najbolju seriju, Nadia Cvitanović novo je lice godine Helena Špiljarić i Karlo Maximillian Vuković (Foto: Nova TV) Helena i Karlo pobjednici su showa "Ljepotice i genijalci": Otkrili su nam na što će potrošiti 200 tisuća kuna!

Nagrada za najbolji animirani film u Aspenu je 12. je nagrada za 'Onu koja mjeri', a film je do sada prikazan na više od 70 festivala diljem svijeta, kako izvještava Hina.