Glumac se na premijeri svog novog filma 'The Beaver' pojavio nasmijan i opušten u društvu redateljice i glumice Jodie Foster.


Nakon najtežeg životnog razdoblja glumac i redatelj Mel Gibson vratio se u akciju. Na premijeri svog novog filma u Cannesu pojavio se odlično raspoložen i nasmijan u društvu svoje prijateljice i redateljice Jodie Foster. Upravo je Jodie bila ta koja je Gibsonu pružila potporu kad je bio izvrgnut ismijavanju i optužbama javnosti te mu dala glavnu ulogu u svom novom filmu 'The Beaver'.

Vezani članci Natasha Poly Jedan pogled na nju sa strane i zapitate se ima li uopće išta na sebi! U ovoj haljini pokazala je gotovo sve Georgina Rodriguez Ronaldova Georgina prvi put u javnosti nakon obiteljske tragedije, sve je oborila s nogu svojom pojavom na crvenom tepihu!

'Ovo je Melova najbolja izvedba dosad. Imao je veliku želju razotkriti se u publici u toj teškoj ulozi, pokazati koliko se i sam mučio kroz život, želio promijeniti neke stvari ne želeći biti ono što jest. Jako sam mu zahvalna što je prihvatio ovu ulogu', zaključila je Foster.

Da bi pokazao kako je najteže iza njega, opušteni Mel na crvenom je tepihu publiku počastio šalama pozirajući okupljenim fotografima u komičnim pozama.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju