Nevjenčani suprug bivše Divasice Maje Vučić, Igor Hajdarhodžić, mjesecima je slao sms poruke u najmanju ruku neprimjerena sadržaja izvjesnoj Branki. Kako i zašto je cijela priča dospjela u javnost, saznala je ekipa Red Carpeta.


Sve je počelo kada Igorov prijatelj Lukša Vrljić nije podmirio dugovanje. On je od Branke, koja se bavi izradom nakita, naručio veliku pošiljku nakita za svoju dubrovačku galeriju, no naručeni nakit nikada nije platio. 

Vezani članci Aleksandar Vučić Biden potiče Srbiju na priznanje Kosova, Vučić odgovorio: ''Već sam im jedanput u lice rekao što mislim o tome...'' Aleksandar Vučić pobjednik izbora u Srbiji - 7 Pokrenuta istraga zbog prisluškivanja Vučića: ''Ovo je izravni pokušaj državnog udara''

Kako bi došla do svojeg novca, Branka se obratila Lukšinom prijatelju Igoru, iako ga tada nije poznavala. Već prvog dana nakon razgovora, uslijedilo je 30 sms poruka.

'Poruke su istinite i poslane su s mog telefona. Ona je mene nazvala da joj pomognem doći do novca. No, u jednom trenutku mi smo se počeli zafrkavati. Ja sam bio s prijateljima, a i s njom je u tome bila neka prijateljica', priznao je Igor. 

No, Branka je u telefonskoj izjavi demantirala da se radilo o razmjenjivanju poruka u društvu prijatelja. Kaže da su se ona i Igor čak i našli tri puta i šetali sa psima po nasipu. Ničega više od šetnje nije bilo, no nije bilo ni prijatelja, tvrdi Branka. 

Branka je uvrijeđena jer joj se Igor predstavljao kao prijatelj, a cijelo vrijeme ju je iskorištavao za svoje seksualne maštarije. Progledala je kada joj je Lukša rekao da mu Igor prosljeđuje sve poruke i govori 'da mu je skine s vrata'.
 
Branka je tada dvojici prijatelja zaprijetila da će, ako joj u roku od tjedan dana ne plate 35 tisuća kuna, cijeli slučaj dati u novine.

'Ja na to nisam htio pristati, povukao sam se i zašutio', kazao je Hajdarhodžić u telefonskoj izjavi te dodao da je cijeli slučaj unio nemir u njegovu obitelj. Maja je, kaže, poludjela kada je saznala za sporne sms-ove te je osudila poburtetske idiotarije svog nevjenčanog supruga. 

Cijelu priču pogledajte  u video prilogu.