U sklopu 12. Hrvatskog radijskog festivala, u Ulici Slavnih na Slatini danas popodne je održan humanitarni buvljak na kojem su zvijezde prodavale promotivne materijale, CD-e i odjeću.


U humanitarnu akciju, u kojoj je sav prikupljen novac doniran vrtiću za djecu s posebnim potrebama Kolibrić, odazvali su se brojni zabavljači s ovogodišnjeg HRF-a koji su tom prigodom s nama podijelili i iskustva o trgovanju po buvljacima.

Vezani članci Slavni KVIZ koji je izbezumio mnoge: Provjerite možete li prepoznati ovih 20 zvijezda prema slikama iz mladosti Dvojnici (Foto: sadanduseless.com) - 17 Zvijezde pronašle dvojnike u životinjskom carstvu, sličnost je urnebesna

Ženski trio Feminem plijenio je pažnju zanimljivim frizurama, koje će biti samo dio, kažu djevojke, sutrašnjeg zanimljivog imidža.

Djevojke su jedne od rijetkih koje na buvljaku nisu prodavale promotivni materijal već vlastitu odjeću koju više ne nose. Pamela nam je otkrila kako je čest posjetitelj buvljaka, ali onih stranih, te priznala kako joj je cjenjkanje najveća čar takvih kupnja.

Na buvljaku slavnih u ulozi prodavača našla se i Minea koja nam je odala kako nema naviku kupovati po hrvatskim buvljacima. Jedino se, i to na onim humanitranim, pojavi u ulozi prodavača.

Maja Šuput isticala se zalaganjem da sa svojeg štanda proda što je više moguće robe. Ne kupuje po buvljacima, kaže, a cjenka se samo u onim zemljama u kojima je to uobičajeno.

>> Obožavatelji navalili na Novu TV!

Štand do kojeg se doslovno nije moglo prići od broja djevojčica bio je onaj od Luke Nižetića. On je zajedno s Franka Batelić, pobjednicom ovogodišnjeg Showtimea, s prikupljenih 1150 kuna oborio rekord u prodaji.

Na istom štandu bile su i zvijezde Nove TV, Mario Valentić i Mirna Maras, koji se također mogu pohvaliti odličnim trgovačkim sposobnostima. Mladi voditeljski par rekao nam je kako nema tremu uoči  večerašnje Završne večeri zabavne glazbe te su zagarantirali odličnu zabavu.

'Vani kupujem po buvljacima, ali više suvenire nego odjeću', rekla nam je Neda Ukraden i priznala kako nije stručnjak u cjenkanju. Takvo što ne pada joj na pamet po našim trgovinama. Često joj, kaže, prodavači sami spuste cijenu robe, no bilo je i slučajeva kada joj su joj cijenu robe i povisili.

Svoju humanitarnu narav pokazale su još i Slavonske Lole, Armin, Mate Bulić, Leo, Baruni, Višnja Pevec i Zvone Bohem.

Sav novac prikupljen na buvljaku, a riječ je o svoti od oko 5.000 kuna, ide u ruke Kolibrićima koji će ga potrošiti na uređenje Defektološkog kabineta u koji će moći kročiti već u rujnu ove godine.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju