Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Kylie Minogue vratila se subotu u rodnu Australiju kako bi završila svjetsku turneju koju je lani neplanirano prekinula kada joj je dijagnosticiran rak dojke.


"Opet sam na turneji, whoo-hoo!", uzviknila je Kylie okupljenim novinarima i fotoreporterima koji su je dočakali na aerodromu u Sydneyu.

Vezani članci Neftali Martin Frizer dirljivom gestom ganuo cijeli svijet, njegov čin solidarnosti rasplakao je kolegu Mirjana i njezina djeca Kad se čitav život okrene u trenu: "Stajala sam iznad tog bunara i mislila kako je najbolje da me nema... Tada me nazvao brat. Spasio me"

Pjevačica sa trajnim boravkom u Londonu, dobitnica Grammya 2004., završavala je u svibnju prošle godine svoju "The Showgirl Tuor" u Europi.

Namjerala se uputiti u Australiju kako bi održala završni koncert u svojoj domoviini kada joj je dijagnosticiran rak dojke. 

38-godišnjoj pop divi odstranjeno je maligno tkivo i podvrgnuta je kemoterapiji. Postala je glasnogovornica i pripadnica grupe potpore u borbi protiv raka. 

Njezin veliki 'comeback' koncert bit će održan 11. studenog u Sydneyu.