Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brak između Whitney Houston i Bobbyja Browna službeno će, nakon 14 godina, završiti krajem ovog mjeseca. Pjevačica će ponovno dobiti skrbništvo nad njihovim zajedničkim djetetom, kćeri tinejdžericom.


Whitney je pred sudom izjavila da se odriče alimentacije za sebe i svoju kćer te da želi da njihova 14-godišnja djevojčica živi s njom. Izjavila je kako ne može računati na Bobbyja jer je neodgovoran i ne brine se za njih.

Vezani članci Slika nije dostupna Bobbyju Brownu zabranjen dolazak na sprovod Whitney Houston! Slika nije dostupna Bin Laden zbog Whitney Houston želio ubiti Bobbyja Browna!

'On je nepouzdan', rekla je pjevačica sucu. 'Ako kaže da će nešto učiniti, ponekad to i učini no najčešće izbjegne dogovor', rekla je.

Podsjećamo, pjevačica je krajem prošle godine podnijela zahtjev za razvod braka, navodeći 'nepomirljive razlike' kao glavni razlog rastave. 

Par se vjenčao 1992. godine, kad je pjevačica bila na vrhuncu slave, zahvaljujući filmu 'Bodyguard' kao i brojnim hitovima.

Whitney navodno priprema i novi album te pohađa satove pjevanja kako bi u red, nakon burnog i neurednog života, dovela svoj prekrasan glas.