Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neverland je naime trebao ići na aukciju 19 ožujka. Pop zvijezda Michael Jackson uspio je platiti 25 milijuna dolara i tako zadržati svoj raj na zemlji.


Njegov je odvjetnik Londell McMillan rekao kako je pjevač uspio potpisati tajni dogovor s investitorom i tako zadržati imanje.

Vezani članci Slika nije dostupna Tijelo Michaela Jacksona biti će izloženo u Neverlandu Slika nije dostupna Michael Jackson prodao Neverland

Podsjetimo, poznati pjevač nije tri mjeseca platio troškove održavanja posjeda, pa je zbog toga njegovo imanje trebalo biti prodano na aukciji.

Ovaj je slučaj izazvao veliku pažnju javnosti, a jedan je obiteljski prijatelj izjavio kako nema ništa neobično u tome da čovjek ima hipoteku na svoje imanje.

Neverland je zatvoren 2006 godine, nakon što Michael Jackson nije uspio isplatiti plaće svojim zaposlenicima. On sam na posjedu nije živio nakon što je oslobođen optužbi za zlostavljanje djece 2005. godine.

Neverland je kupio 1987. godine kako bi njegova djeca živjela u pravom raju na zemlji. U tom duhu posjed je i nazvan. Neverlan po imenu na otok na kojem živi Petar Pan i zemlji u kojoj djeca nikad ne odrastaju. Na svom je imanju izgradio i zoološki vrt veličine 1 100 hektara.