Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glasnogovornica američke pjevačice Madonne Liz Rosenberg opovrgla je informacije dužnosnika afričke države Malawi prema kojima je pop zvijezda usvojila jednogodišnjeg dječaka iz te zemlje, prenose agencije.


Rosenberg je informacije nazvala 'poputno netočnima', dodavši kako one pjevačicu ne smetaju, jer će se na taj način privući pozornost svijeta na probleme djece u toj siromašnoj afričkoj državi.

Vezani članci Rocco Ritchie Pamtimo ga još kao dječaka i sina slavnih roditelja, a danas je veliki zavodnik u društvu misteriozne ljepotice Lourdes Leon Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju

Rosenberg je izjavila kako Madonna tijekom tjedna obilazi sirotišta u Malawiju u sklopu humanitarnog programa čiji je cilj prikupiti sredstva za milijun djece koja su u toj južnoj afričkoj državi ostala bez roditelja, a mnoga među njima zaražena su virusom HIV-a.

'Nije usvojila dijete. Ondje je bila u privatnom posjetu, kako bi
sudjelovala u dogovorima oko izgradnje sirotišta i drugim
inicijativama pod nadzorom organizacije koja djeluje pod nazivom Raising Malawi', rekla je Rosenberg.

Također je opovrgla navode malavske vlade prema kojima je Madonna odlučila izabrati jednogodišnjeg dječaka među dvanaestero djece, posebno odabrane prije njezina dolaska u glavni grad Lilongwe u srijedu. 

'Od nas je tražila da odaberemo samo dječake, što smo učinili nakon što smo obišli četiri sirotišta u Lilongweu', rekla je glasnogovornica vlade Adrin Michiela, dodavši kako je Madonna najprije željela usvojiti djevojčicu, no da je promijenila mišljenje prije dva tjedna.