Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Navodne istinite ispovijesti uključuju i Matta Le Blanca, Jacka Nicholsona, Kevina Costnera, Laurencea Fishburnea, Tommyja Leeja, Brada Pitt.


Deset godina nakon objave knjige »You'll Never Make Love in This Town Again« koja je oduševila čitatelje lakog štiva i tabloida diljem svijeta, Hollywood se sprema na još jedno izdanje koje bi trebalo otkriti još nepoznate seksualne tajne popularnih glumačkih zvijezda, piše Glas Istre.

Vezani članci Slava i zubi - 10 Slava je jako dobra za zube, pogledajte kakve su zube ove zvijezde imale na početku karijere Ella Fitzgerald i Marilyn Monroe (Foto: Screenshot Youtube) U Hollywoodu su se tijekom povijesti sklapala mnoga prijateljstva, mnoga na prvi pogled neobična i nemoguća

Naime, u »Hooking Up: You'll Never Make Love in This Town Again, Again« dvije prostitutke, Olivia i Amanda, otkrivaju tajne glumačkih zvijezda poput Brada Pitta, Matta Le Blanca, Jacka Nicholsona, Kevina Costnera, ali i kalifornijskog guvernera Arnolda Schwarzeneggera, te muža Britney Spears Kevina Federlinea. 

Među pričama koje su se našle u knjizi, najpikatnija je ona što se tiče Brada Pitta koji je prostitutku Oliviju navodno kontaktirao nakon što je pročitao oglas u jednim dnevnim novinama gdje je nudila »vruće masaže«. 

- Prije nekoliko godina platio mi je 660 dolara kako bih spavala s njim. Iskustvo i nije bilo baš nešto, piše Olivia, koja je uostalom otkrila kako je u kupaonici Brada Pitta konzumirala kokain. No lista poznatih klijenata koji su koristili usluge Amande i Olivije poprilično je duga te uključuje i Laurencea Fishburnea, Tommyja Leeja, Dana Aykroyda i pokojnog Aarona Spellinga. Navodno je televizijski magnat plaćao kako bi gledao seks prostitutki i svoje supruge Candy. Među navodno posrnulim zvijezdama našao se i aktualni kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger koji je nedavno počeo izbornu kampanju. 

Iako mnogi sumnjaju u vjerodostojnost ispovjedi dviju elitnih eskort dama i vjeruju da je riječ o marketinškom triku koji bi navodne ispovijesti trebao pretvoriti u bestseller, izdavač Julie Osbourne tvrdi da je sve stopostotna istina. 

- Neka su otkrića toliko senzacionalna da smo ih uoči izlaska knjige odlučili zadržati u tajnosti, kazala je Osbourne. Na knjizi su osim Amande i Olivije surađivale i Carly Milne, spisateljica i prijateljica najpoznatije hollywoodske madam Heidi Fleiss, koja je kazala da je ova knjiga samo vrh sante leda, s obzirom da su to ispovijesti samo dvije prostitutke, te Jennifer Young, kći pokojnog glumca Giga Younga.