Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zahara, djevojčica koju su Angelina Jolie i Brad Pitt posvojili prije nešto više od godinu dana, možda će morati biti vraćena u Afriku.


Naime, pojavile su se osobe koje tvrde da su njezina majka i baka te traže Zaharu natrag. One u intervjuu za In Touch Weekly tvrde da nikad nisu potpisale papire za posvajanje.

Vezani članci Ivana Tomić Najteži dani za bivšu voditeljicu Nove TV - nakon djeda i bake izgubila i oca: ''Sad treba spašavati nju, koja se bori s koronom'' Baka Nada pronašla volontera Daniela Baka pronašla "svog" visokog i zgodnog volontera koji joj je pomogao: ''Aj ti baba, veli, probaj. I uspjela sam!''

- Ja i moja majka jako smo se trudile da je odgojimo i pružimo joj normalno odrastanje i zato želim da nam se vrati, da vidi odakle je, rekla je Mentewab Dawit Lebiso, koja tvrdi da je upravo ona Zaharina majka.

Kada su Brad i Angelina posvojile Zaharu, ona je vođena kao siroče bez roditelja, koji su umrli od AIDS-a. No, njezina navodna baka tvrdi kako je u dokumentima netočno pisalo da su oba roditelja umrla i tvrdi da je njena kći, Zaharina majka, živa.

Intervju je zasigurno uznemirio glamurozni par, no njihovi prijatelji tvrde da su ostali mirni i hladne glave, odlučni zadržati Zaharu.

- Angelina i dalje vjeruje da je Zahara siroče i da žena koja tvrdi da je njena majka griješi. Ona je spasila život tom djetetu i to ju je vjećno vezalo za nju, izjavio je jedan prijatelj slavnog para.