Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U velikom stilu Kviskoteka se na male ekrane vraća danas u 20 sati na Novu TV. Legendarni kviz za koji je do prvog testiranja stiglo čak 28 tisuća prijava, u novom ciklusu uz tandem Mlakar-Goluža vraća i neke od najpoznatijih igrača iz prethodnih sezona. Link na video prvih šest minuta legendarnog kviza nalazi se u prilogu.


Kroz igre zamki, asocijacija, licitacije, detekcije, te igre pitanja i odgovora, koji su i obilježja Kviskoteke kakvu poznajemo, u prvoj emisiji okušat će se najmlađi pobjednik u povijesti kviza Robert Pauletić, riječki poduzetnik Igor Manđurov i novi igrač Igor Weber, inženjer fizike iz Ogulina.

Vezani članci Maja Šuput - 1 Maja blista dok iščekuje rođenje sina, a divnom fotografijom raznježila je svoje obožavatelje: "Najljepša trudnica" Maja Šuput i Žanamari Perčić - 2 Šuput s frizurom iz 2006. danas ne možemo zamisliti, a pogledajte i koliko se od tad promijenila Žanamari Perčić!

Oni će se znanjem boriti za ulazak u daljnji krug i Kviska, koji se u novoj Kviskoteci pojavljuje u modernijem, redizajniranom izdanju. Oliver Mlakar, publika i natjecatelji su spremni, jer znanje je opet in srijedom u 20 sati.

Zanima li vas kako će to izgledati na malim ekranima, možete pogledati već sada streaming prvih šest minuta legendarnog kviza. Što se dalje zbilo provjerite već danas na Novoj TV u 20:05 sati!