Obožavatelji indijske glumice Shilpe Shetty u ponedjeljak su na ulicama indijskog grada Varanasija palili slike Richarda Gerea jer ju je poljubio u javnosti.


Članovi kluba obožavatelja Shilpe Shetty, glumice koja se proslavila pobjedom u engleskom Big Brotheru nakon što je bila rasistički vrijeđana u emisijama, izišli su na ulice Varanasija vičući parole protiv Gerea i paleći njegove slike a traže i da se američki glumac ispriča zbog svog ponašanja koje smatraju nedoličnim.

Vezani članci Salma Hayek Još jedna u nizu senzacionalnih fotki 54-godišnje glumice, u badiću pokazala nikad bujniji dekolte Jelena Obućina, screenshot Pogledajte snažnu poruku srpske voditeljice o kojoj bruji cijela regija: ''Mi šutimo kada ne bismo smjeli''

Gere je zajedno sa Shetty u nedjelju sudjelovao na jednom skupu u New Delhiju koji je za cilj imao senzibilizirati indijsku javnost na problem AIDS-a. Tom je prigodom indijsku glumicu poljubio u obraz čime je, po Iqbalu, predsjedniku Shilpinog fan cluba, "okaljao indijsku kulturu". Iqbal i njegova skupina zatražili su od Richarda Gerea da odmah napusti zemlju.

Prosvjedu obožavatelja indijske glumice pridružili su se i neke političke stranke koje su od indijske vlade zatražile da protjera Gerea. Slike poljupca objavljene su na televizijama i listovima cijele zemlje i, po organizatorima skupa za borbu protiv AIDS-a, u drugi su plan bacile važan problem kao što je širenje te bolesti.