Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Playboy Calum Best nije mogao skinuti ruke sa svoje nove ljubavnice, po aferama poznate glumice Lindsay Lohan.


Bivši model, 26-Calum, poznatiji po svom ocu nogometašu Georgeu Bestu i svojim brojnim ljubavnim aferama, kaže da sa Lohan misli ozbiljno. 

Vezani članci Slika nije dostupna Pažljivo pogledajte i poslušajte, o njima će se itekako pričati – upoznajte Best! Slika nije dostupna Ona je bila naša predstavnica na izboru za best model svijeta!

20-godišnja Lindsay pozvala je Caluma na američku premijeru svog  filma Georgia Rule. Nakon premijere, par se uputio na romantični vikend na Bahame.

Uhvaćeni su kako se ljube i maze na plaži. 

'Izgledali su potpuno opsjednuti jedno drugim', izjavio je očevidac.

Lindsay je svog novog odabranika upoznala sa majkom. Calum se poznat po svojim nestašlucima s drogom, a da mu to nije jedini porok govori i činjenica da je povezan s skupom kurvom, s kojom jedna noć stoji oko tisuću funti. 

Među brojne afere pripisuju mu se i one sa  zvijezdom Big Brothera Orlaithom Mcallister, pop pjevačicom Sarah  Harding i kćerkom Roda Stewarta Kimberley Stewart. 

No, pouzdan izvor kažer da se divlji bivši model povjerio najbližim prijateljima kako mu se, isto tako divlja Lindsay, jako sviđa te da bi se s njom želio smiriti. 

'Zasitio sam se veza za jednu noć. Želio bih pronaći pravu ženu', izjavio Calum. 

'Ovo je vrlo neobično za Caluma. Nikada nije bio ovako ozbiljan', izjavio je jedan od njegovih prijatelja. 

Calumov agent Dave Read kaže: 'Calum i Lindsay misle zbilja ozbiljno i odlično se slažu. No, ipak je riječ o Calumu, vidjet ćemo kako će se ta veza razvijati'.