Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski komičar Sacha Baron Cohen, alias "Ali G", alias "Borat", sa svojim novim filmskim projektom "Bruno" visoko kotira u Hollywoodu, gdje je filmska kuća Universal pictures za više od 42 milijuna dolara već osigurala prava na njegovo novo ostvarenje.


Za prava na novi Cohenov film "Bruno" licitirale su i druge velike kuće, Sony i Fox, ali je Universal ipak platio najviše, objavio je Hollywood Reporter.

Vezani članci Slika nije dostupna Austrijski veleposlanik frapiran filmom 'Brüno' Slika nije dostupna VIDEO: Bruno u Amsterdamu predstavio Pink light district

U svom novom filmu, "Bruno", britanski komičar židovske
provenijencije Sacha Baron Cohen "uskače u kožu" homoseksualnog austrijskog lifestyle-reportera koji za vrijeme intervjua, koncerata, modnih revija mondenog svijeta izaziva skandale.

Satiričar Cohen, koji se proslavio utjelovljujući na televiziji
bijelog repera "Ali G."-a, novi film "Bruno" producirat će zajedno s kolegom Jayem Roachom. Redatelj filma još nije izabran. Troškovi snimanja u Hollywoodu se procjenjuju na 20 do 25 milijuna dolara.

Novi glavni junak Cohenova filma "Bruno" već se pojavljivao u "Da Ali G Show"-u kao "glas austrijske omladinske televizije OJRF". Jednom je prilikom tako utvrdio iznenađujuće paralele između Austrije i Sjedinjenih Država - na jugu obiju država ljudi imaju isto mišljenje o homoseksualcima i strancima.

Film bi mogao dospjeti u kina možda već krajem 2007. godine.