Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za razliku od kratkog i jezgrovitog Borisovog pisma bez previše tenzija i prikrivene sujete na koje je možda i imao pravo kao dvostruki sluga, Josipa je bila prava suprotnost.


Kako što se i moglo očekivati Yo je za gazdaricu izabrala Hanu. Zadnjih dana najbolje prijateljice Hana i Yo svoje druženje okrunile su izborom Hane kao ponovne Gazdarice. 

Vezani članci Željko Kerum najavio kandidaturu za gradonačelnika (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 6 Nitko neće Kerumovu svinjogojsku farmu, nudili je i na Njuškalu Slika nije dostupna Angie Garany: Pokušala sam se ubiti nakon smrti majke

Pismo je Dreletu uzelo dobrih 15 minuta čitanja dok je prisutne Farmere ili nasmijao ili začudio. Slijedi kratak pregled njenog pisma. 

Yo se prvo okomila na Aleks kojoj je spočitala čak šest lica i glumatanje pred kamerama. „Ništa što nisam očekivala“, kratko je prokomentirala Aleks. 

Iduća na redu bila je Dvina kojoj je Yo prilijepila etiketu „mutikaše iz sjene“ ali joj ipak nema što za zamjeriti. Sadašnja gazdarica Ivana je pak dobila poseban tretman u Josipinom pismu. Od toga da je lažljivica, neiskrena, u kontradiktornosti sama sa sobom pa do predviđanja blistave karijere ponovne sluškinje na Farmi. „To je sve?!?“, rekla je Ivana. „Razočarala me moram priznat“ 

Lupino, kojeg je prema planovima propalog „ženskog klana“ pokušavala izbaciti s Farme, joj je jako simpatičan i želi mu sreću, baš kao i Davorin koji će joj nedostajati. 

Rafo je isto dobro prošao uz pokoji savjet kako da očuva zdravlje. 

Iduća od djevojaka kojoj se Yo obratila bila je Stefany. Josipa joj je predbacila neodgovornost u ponašanju ali i oprostila jer je mala Stefy još uvijek zaigrano dijete koje ne poznaje život čije zakone još ima vremena naučiti. 

Alenka, kako ga je Yo oslovila u pismu joj je jako drag te je provela ugodne trenutke u njegovom društvu za vrijeme služenja. Za razliku od njega Stipu je nazvala „babom tračarom“ te mu predbacila da se kao vrhunski sportaš trebao i ponašati u takvom duhu, biti uzor ostalima umjesto da se spušta na za njega nedostojne razine, kako Josipa misli. 

Stipu je takva usporedba samo dobro nasmijala.
Jeleni je poželjela da malo više stoji iz svojih izjava te uspjeh u njenoj borbi da se ostavi pušenja, a svoju ljubimicu Hanu ostavila za kraj. 

Yo je tako rekla što zaista misli o svakome od Farmera s kojima je provela zadnja tri tjedna te im za kraj poželjela više iskrenosti i sloge. 

Hana kao nova/stara Gazdarica ima vrlo težak zadatak da tu slogu opet i uspostavi što joj sudeći prema atmosferi koju je Yo stvorila svojim pismom neće biti nimalo laka zadaća. No želi li to i Hana ili će se odmazde nastaviti?

Više na farma.novatv.hr.