Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvijezda Seksa i grada, Sarah Jessica Parker, nezgodno se spotaknula i pala za vrijeme glamuroznog snimanja za časopis Vogue.


Glumica, poznata po ulozi Carrie Bradshaw u još poznatijoj seriji 'Sex and the city', po kojoj je snimljen i film, nakon pada malo se zacrvenila. Ubrzo su zabrinuti asistenti potrčali prema njoj kako bi se uvjerili da se nije ozlijedila, ali i da uslijed pada nije uništena haljina.

Vezani članci Slika nije dostupna Zanimljiv način za početak dana! Slika nije dostupna Tinejdžerski seks i opijanja u novoj sezoni!

Foto snimanje vodila je poznata fotografkinja Annie Leibovitz, koja je poznata po mnogim fotografijama slavnih ličnosti. 

Između ostalog bila je posljednja osoba koja je profesionalno snimala Johna Lennona, a i jedina kojoj je Demi Moore pozirala trudna i gola.

Snimanja su dio promocije novog filma 'Sex and the city' premijera kojeg obožavatelji diljem svijeta s nestrpljenjem očekuju. 

Film će premijerno biti prikazan u Londonu u svibnju ove godine.

Film se ne nastavlja tamo gdje je serija završila. Radnja se događa nakon nekoliko godina, a moj se lik, Carrie, nalazi u specifičnoj situaciji, naglasila je Sarah Jessica Parker.

Film je snimljen u manirama poznate serije, bavi se vječnim temama razočarenja i pogrešaka, te onoga što smo iz njih naučili, ili što nismo a trebali bi naučiti. 

Film će biti pravo iznenađenje za obožavatelje i kako je Sarah Jessica Parker dodala ovo je pravi film za odrasle.

Dan prije nezgodnog pada 42- godišnja glumica bila je na foto snimanju sa svojom velikom ljubavi iz serijala Mr Bigom. 

Na tom je snimanju bila poslovnog izgleda, sa šeširom, torbicom, i u odjelu, a na snimanju za Vogue bila je u pravom romantičnom okruženju u nježnoj i lepršavoj rozoj haljini.