Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvijezda Seksa i grada, Sarah Jessica Parker, nezgodno se spotaknula i pala za vrijeme glamuroznog snimanja za časopis Vogue.


Glumica, poznata po ulozi Carrie Bradshaw u još poznatijoj seriji 'Sex and the city', po kojoj je snimljen i film, nakon pada malo se zacrvenila. Ubrzo su zabrinuti asistenti potrčali prema njoj kako bi se uvjerili da se nije ozlijedila, ali i da uslijed pada nije uništena haljina.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Zaljubljeni supružnici': Kao da su iz drugog vremena! Slika nije dostupna Zanimljiv način za početak dana!

Foto snimanje vodila je poznata fotografkinja Annie Leibovitz, koja je poznata po mnogim fotografijama slavnih ličnosti. 

Između ostalog bila je posljednja osoba koja je profesionalno snimala Johna Lennona, a i jedina kojoj je Demi Moore pozirala trudna i gola.

Snimanja su dio promocije novog filma 'Sex and the city' premijera kojeg obožavatelji diljem svijeta s nestrpljenjem očekuju. 

Film će premijerno biti prikazan u Londonu u svibnju ove godine.

Film se ne nastavlja tamo gdje je serija završila. Radnja se događa nakon nekoliko godina, a moj se lik, Carrie, nalazi u specifičnoj situaciji, naglasila je Sarah Jessica Parker.

Film je snimljen u manirama poznate serije, bavi se vječnim temama razočarenja i pogrešaka, te onoga što smo iz njih naučili, ili što nismo a trebali bi naučiti. 

Film će biti pravo iznenađenje za obožavatelje i kako je Sarah Jessica Parker dodala ovo je pravi film za odrasle.

Dan prije nezgodnog pada 42- godišnja glumica bila je na foto snimanju sa svojom velikom ljubavi iz serijala Mr Bigom. 

Na tom je snimanju bila poslovnog izgleda, sa šeširom, torbicom, i u odjelu, a na snimanju za Vogue bila je u pravom romantičnom okruženju u nježnoj i lepršavoj rozoj haljini.