Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Deen je ostavio oproštajno pismo, koga je imenovao novim gazdom? Hoće li to biti Hana ili netko drugi?


Hana je najavila da ako ona postane gazdarica, igrat će malo drugačije! Farmeri su konačno ulovili šarana. Moći će jesti nešto drugo. Šaran Jura sprema se za večeru! Stefany i dalje nervira farmere. 

Vezani članci Željko Kerum najavio kandidaturu za gradonačelnika (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 6 Nitko neće Kerumovu svinjogojsku farmu, nudili je i na Njuškalu Dora Adanić Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

Sada već bivši gazda Alen stalno je opominjao Stefany koju očito nitko ne razumije. Stefany se stalno prepire s Josipom koja ju naziva „jednom običnom balavicom“, dok je Aleksandra nikad ne zaobilazi u svojim tračanjima. 

“Ona da je miss sporta, ona je miss, sad bih ti rekla čega!“ I Hana se okomila na Stefi koja 'ništa ne radi'. Ona se porezala zbog nervoze, možeš si mislit, porezala se zato što je idiot!“

Josipa je očito i dalje trn u oku farmerkama. Uzorna domaćica očito je stala na „žulj“ nekim farmerima, posebno Ivani. Ivana smatra da i druge farmerke znaju kuhati, ali da se ne žele „nadmetati“ kao ona. 

Josipa misli da ona i Ivana imaju neriješenih problema: “ako mi to danas ne riješimo , ja odlazim sa farme!“. Stefi pak smatra da se Josipa ulizuje „potencijalnim“ gazdama. „Mislim da si je dobra s njom, jer se boji da će biti sluškinja!“ Tko je u pravu, je li Josipa uzorna kućanica ili ima „skrivene“ namjere?

Farmeri su pogubili kokoši, četiri ih je nestalo, a Lisa ih onemogućava u „hvatanju“. Mentor Joža će ih „ukoriti“, svjesni su.
Aleksini živci su pri kraju. Za ručak su je vidno iznervirali: “Ljudi, nismo mi u Esplanadi, svi imate nekakve prohtjeve!“ Aleksčesto „pukne“, pogotovo zbog situacije u kući. “Ja ne mogu više , želim van, mislila sam da ćemo se ovdje svi zezati, a ne ovako!“ , ridala je zadnjih dana. No Aleks je i jedna od glavnih tračerica u kući, a Stefany i Yo su većinom „prve na tapeti“.

Hana – nova škola stranih jezika

Hana je povela zanimljiv razgovor s Alenom „šta si se ti zadeverao!“ , na što Josipa nije mogla vjerovati što čuje. Onda je Hana imala svoju 'malu školu bosanskih izraza', a farmeri su se rado priključili razgovoru. Kako se kaže :“Pojasoopasač“ - remen?

Koketa Jelena

Jelena je počela pokazivati svoje „zavodničke čari“. Iako je u vezi sa Stokom, što cijelo vrijeme govori, Jelenu su počeli zafrkavati da flertuje s Rafom. Izrazila je i želju da Rafo postane sluga kada će ona biti sluškinja, da mogu zajedno spavati. Pobožni Rafo je rekao da u korizmi za njega nema seksa, na što je Jelena komentirala: “Pa Uskrs je blizu, neću te onda maltretirati sad!“ Jelena se je i bez problema skinula u grudnjak i tako 'paradirala' po kuhinji, jer joj je bilo prevruće, kao i Josipi koja hoda u potkošulji.

DEEN NA VIDEO CHATU

Na prvom live video chatu gostuje Deen. Popularni Fudo u utorak, u 14 sati na web stranici Farme uživo će odgovarati na pitanja gledatelja o njegovu boravku na Farmi, dvoboju i protivniku Borisu.

Više na www.farma.novatv.hr i u večerašnjoj emisiji u 20 sati na Novoj TV.