Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mnogi ljudi da bi što bolje izgledali za dan vjenčanja smršave nekoliko kilograma. Tom Cruise napravio je baš suprotno; za najvažniji dan u svom životu poprilično se zdebljao.


om i Katie vjenčali su se prije desetak dana i trenutno uživaju na medenom mjesecu na Maldivima. No, jedna mala tajna s njihovog vjenčanja procurila je u javnost. Tom je na  vjenčanju marao nositi steznik jer mu je smoking, koji je za njega posebno dizajnirao Armani, bio premalen. 

Vezani članci Slika nije dostupna Nije ni shvatila: Imala je otvoren šlic cijelo vrijeme! Slika nije dostupna Unatoč rastavi blagdane će provesti zajedno!

Prije vjenčanja Tom je očito bio nervozan  te je nekoliko mjeseci prije nervozu liječio hranom. Njegova bolja polovica Katie je osjetno smršavila kako bi za svoj najvažniji dan bila što ljepša i vitkija, a Tom je za to vrijeme prikupio 10-tak kilograma viška.

Kada je Tom pred vjenčanje stigao u Rim, Armani je skoro pao u nesvjest kada je vidio da smoking koji je glumcu stajao kao saliven, premal. Vremena za šivanje novog smokinga nije bilo tako da su Tomu oko struka stavili steznike kako bi prikrili 10 kilograma viška. Drugi steznik stavljen je ispod Tomovog donjeg rublja.  Kako je Tom disao, nije poznato.

Tom Cruise je svojoj tadašnjoj zaručnici Katie dao ultimatum da mora smršaviti. Šta sada ima za reći u svoju obranu?