Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad

Karlovac: Izbili zube radnicima koji su došli iskopčati struju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojicu radnika karlovačke Elektre u četvrtak su pri pokušaju da isključe struju fizički napali muškarac i žena koji žive u kući na Korzu, potvrdila je glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Senka Staroveški od koje je doznaje se da su radnici lakše ozlijeđeni.

Kako je rekla Staroveški radnicima je pružena liječnička pomoć, a utvrđuju se okolnosti u kojima se dogodio izgred.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Direktor karlovačke Elektre Branko Mohorić rekao je da su napadnuti Žarko Krajačić i Ivan Mušnjak kad su došli isključiti struju zbog neplaćenih računa vlasnicima u dvorištu kuće na karlovačkom Korzu.

Vlasnik stana unajmio utjerivače da od podstanara utjeraju dug

Napadnuti su kad su počeli isključivati struju jednoj korisnici zbog znatnog iznosa duga. S njom HEP zbog neplaćanja ima problema od 90-ih godina, iz godine u godinu, i stalno ima sudske sporove. Nekoliko njih smo već dobili, neki ovršni postupci još traju, ali izgred sličan ovome dosad se nije dogodio, rekao je za Hinu Mohorić.

HEP će protiv žene i njezina pomagača podnijeti tužbu, posebno zbog trajnih zdravstvenih posljedica svojih djelatnika, ponajprije izbijenih zubi, ali i drugih ozljeda, najavio je Mohorić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene