Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojicu radnika karlovačke Elektre u četvrtak su pri pokušaju da isključe struju fizički napali muškarac i žena koji žive u kući na Korzu, potvrdila je glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Senka Staroveški od koje je doznaje se da su radnici lakše ozlijeđeni.


Kako je rekla Staroveški radnicima je pružena liječnička pomoć, a utvrđuju se okolnosti u kojima se dogodio izgred.

Vezani članci Noć na Premudi - 1 Stanovnici zadarskog otoka više nisu u mraku: Nakon priloga u Dnevniku Nove TV HEP im donio novi agregat Velika Gorica bez struje (Foto: Čitatelj) Velika Gorica zbog kvara na trafostanici u srijedu navečer bila više od dva sata bez struje

Direktor karlovačke Elektre Branko Mohorić rekao je da su napadnuti Žarko Krajačić i Ivan Mušnjak kad su došli isključiti struju zbog neplaćenih računa vlasnicima u dvorištu kuće na karlovačkom Korzu.

Vlasnik stana unajmio utjerivače da od podstanara utjeraju dug

Napadnuti su kad su počeli isključivati struju jednoj korisnici zbog znatnog iznosa duga. S njom HEP zbog neplaćanja ima problema od 90-ih godina, iz godine u godinu, i stalno ima sudske sporove. Nekoliko njih smo već dobili, neki ovršni postupci još traju, ali izgred sličan ovome dosad se nije dogodio, rekao je za Hinu Mohorić.

HEP će protiv žene i njezina pomagača podnijeti tužbu, posebno zbog trajnih zdravstvenih posljedica svojih djelatnika, ponajprije izbijenih zubi, ali i drugih ozljeda, najavio je Mohorić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook