Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osjećate se kao da ste kopali cijeli dan, jadni ste, bezvoljni i tako ama baš svaki put nakon što neko vrijeme provedete s TOM osobom. Pogledate je i mislite: Bože zašto mi to svaki put napravi, zašto me toliko iscrpi?


Ako imate ovakve simptome vrlo vjerojatno ste na tapeti energetskog vampira – osobe koje se hrani tuđom životnom pozitivnom energijom jer vlastitu ne zna proizvesti. Ubija vam sve pozitivne osjećaje, gubite samopouzdanje i optimizam. Uz takve se ljude jednostavno osjećate loše. Takve osobe su svuda oko nas. Samo trebate obratiti pažnju.

Vezani članci Slika nije dostupna Vlada ne vidi novac pred nosom!!! Slika nije dostupna Kad će Vlada popustiti pod pritiskom?

Energetski vampiri vas jednostavno obožavaju kritizirati samo da bi se sami bolje osjećali. A sve to rade, objašnjavaju vam, 'kao' za vaše dobro. A kad dođu u situaciju da vam spuste pred većinom ljudi – tada su neizmjerno sretni.

Svaki put kada vidite da vas upravo ta osoba zove na telefon mislite si – na koji će mi način sada dići živce i opet se javite i dopustite joj da upravo učini to čega ste bili već unaprijed svjesni.

Energetski vampiri ne mogu uživati u tuđem uspjehu. Njima je tada loše. Neizmjerno su ljubomorni. Kad vide da ste na rubu živaca – oni naprosto uživaju. Glume vam prijatelje, a zapravo vam iza leđa konstantno zabijaju nož. Sve to rade mudro i lukavo da ne možete dokazati njihove podlosti. Jer ih upravo to i pokreće: zavist, zloba i mržnja.

Energetski vampiri uvjereni su da je sve što rade ispravno a da nitko drugi nije u pravu. Konstantno ogovaraju druge. Većinu vremena su mrzovoljni. Svima pametuju, svi su im glupi, idioti, kreteni, neinteligentni svima pronalaze mane jer jednostavno za sebe misle da su savršeni. Jednostavno obožavaju kada su važni. E, tada umjesto ponuđenog prsta uzimaju cijelu ruku i tek tada teror počinje.

Iako znate da su omraženi od većine ljudi, iako vam svi govore koliko su podli i pokvareni vi ih i dalje trpite u svojoj blizini. Jer kad ih malo bolje proučite shvatite da se radi o ljudima koji nemaju svoj život već žive tuđi. Da su zapravo jadni. Da ne vole svoj životni prostor. Oni nemaju nekih vlastitih ciljeva, ne teže promjenama, začahureni su u svoj negativan krug. Pronalaze si žrtve i servilno im se dodvoravaju ali opet iz svojih sebičnih razloga jer moraju živjeti na tuđi račun. Stalno moraju imati nekoga u fokusu. I nekako ih žalite.

Ja sam postala svjesna da u mojoj blizini boravi energetski vampir. I nekako mi je lakše jer sam ga dešifrirala. Tu zlobu pokušavam ignorirati. Ako u vašoj blizini postoji osoba koja samo svojom pojavom u vama budi gnušanje i nekako vas guši, ako postoji osoba koja vas je bezbroj puta povrijedila bez razloga – udaljite se od nje. Sakupite snage i otmite se toj negativnoj kontroli koja se hrani vašom pozitivnom energijom.

Vjerujte, osjećat ćete se bolje!!!

>> Tko radi, taj i griješi